I Oplev Parken kan man prøve bumberballs. Bumberballs udlejes på timebasis, og skal bookes samt betales mindst 3 dage inden ankomst. Ønskes booking af bumberballs, sendes en sms til eventmager på 51409325 med oplysninger om dato, tidspunkt samt antal deltagere.

Vores bumberballs er voksenmodeller, – anbefalet højde er fra 150 cm og opefter.

Hvad er bumberballs:
Bumberballs er en morsom aktivitet, hvor alle kan være med. Et fodboldspil, hvor man iføres en stor oppustelig bold, som fungerer som airbag. Reglerne er simple, det gælder om at spille sammen med sit hold og score mål, samt eventuelt vælte modstanderen. Man bliver lynhurtigt grebet af konkurrencen samt det sjove ved at kunne tumle rundt uden at slå sig. Man kan løbe, springe, trille og bumpe ind i hinanden helt smertefrit! Bumberballs er også morsomt at se fra sidelinjen.

En times leje giver masser tid til at spille, og garanti for at alle får pulsen op. Kampene er forholdsvis korte, da bumberballs er fysisk krævende.

Alt efter antallet af deltagere, sammensætter vi en turnering.

Alt foregår på eget ansvar.


Pris:
1 time 1900,- kr. for leje af 6 bumberballs inkl. eventmager.
Beløbet skal være overført via MobilePay senest 3 dage inden ankomst.

Variationer til spil med bumberballs:

Last man standing: Man kæmper holdvis imod hinanden på et afgrænset område, om hvem der kan du holde sig længst tid på benene. Falder man er man ude. Det hold der har den sidste stående spiller har vundet. ​

Boble wrestling: Hvert hold kæmper imod hinanden på et afgrænset område, om hvem der kan blive længst tid inden for området. Hvis en spiller kommer uden for området, så “dør” man. Det hold som har den sidste spiller inden for området vinder.

Last base: Hvert hold vælger en fanger, som placeres mellem to zoner. Alle øvrige personer skal nu forsøge at komme fra den ene zone til den anden uden at blive fanget. Vinderen er det hold, som har den sidste spiller der ikke er fanget.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!