Hvem er vi

Oplev Parken er dataansvarlig, og vi har pligt til at sikre, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Mail: info@oplevparken.dk
Website: http://www.oplevparken.dk.

Oplev Parkens dataansvar

Oplev Parken behandler personoplysninger, og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger, så vi sikrer en fair og gennemsigtig behandling. Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Vi behandler følgende personoplysninger:

Når du besøger vores hjemmeside

Vi indsamler automatisk oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside. Dette er f.eks. oplysninger om din IP-adresse, hvilken type browser du bruger, hvilke sider du besøger, hvilke links du aktiverer og generelt hvordan du bevæger dig rundt på hjemmesiden og hvordan du bruger den.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktioner samt at kunne registrere hvor lang tid besøgende er på hjemmesiden.

Når du tilmelder dig nyhedsbrev

Vi indsamler oplysninger om dit navn, din e-mailadresse og dit samtykke, hvis du selv vælger at oplyse det.

Formålet er at kunne sende nyhedsbreve til dig.

Når du foretager en booking

Formålet er med denne behandling er at vi skal have mulighed for at kunne kommunikere med dig, for at yde dig den service, du ønsker. Desuden ønskes det at tilpasse mængden af besøgene I oplev Parken.

Cookies

Når du besøger oplevparken.dk og subdomæner, informeres du om, at der bruges cookies på hjemmesiden. En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din enhed (computer, smartphone, tablet mv.) for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg på vores hjemmeside og for at kunne genkende enheden, du benytter. 

En cookie kan ikke anvendes til at se, hvem du er, hvor du bor eller om enheden anvendes af en eller flere personer. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

På Oplev Parkens hjemmeside anvender vi primært cookies til webanalyse for at forbedre brugernes oplevelse, når de besøger vores hjemmeside. Eksempelvis gør cookies det muligt at se, hvordan brugeren bevæger sig rundt på hjemmesiden. Cookies anvendes også for at kunne registrere kontakt.

Du kan til enhver tid afvise cookies på din enhed ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af hvilken browser du anvender. Du skal være opmærksom på, at hvis du blokerer for cookies, er der mange funktioner og services, som du ikke kan bruge, da disse forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager dig.

Cookies, som du tidligere har accepteret, kan nemt slettes. Afhængig af din browser, findes der typisk en funktion under browserens indstillinger, hvor cookies kan slettes. Vær opmærksom på, at hvis du bruger flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Hvor længe vi gemmer dine data

Oplysninger indsamlet om din brug af hjemmesiden, slettes senest, når du ikke har besøgt hjemmesiden i mere end 1 måned.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med en booking eller anden form for kommunikation med os, slettes når de ikke længere er nødvendige for den pågældende behandling.

Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår, for at opfylde bogføringslovens krav.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet slettes, når dit samtykke til nyhedsbrevet trækkes tilbage.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Revidering af privatlivspolitikken

Oplev Parken forbeholder sig ret til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen nederst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores hjemmeside. Ved væsentlige ændringer vil du modtage meddelelse herom.

Sidst revideret 13. april 2019

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!